Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
346 1869 8,883 148,370,286,614 6,463 107,909,158,884 95,921,571,634

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane F.V 12 copë ndarësa 220 kV (komplet dhe aksesorët) për blloqet e 4 (katër) agregatëve, seksioni i parë në N/Stacionin 220 KV Fierzë 79,659,000 Njoftuar Fituesi “A&E” sh.p.k, & “Novamat” sh.p.k 74,900,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Sherbim i ruajtjes dhe sigurise fizike per pronat dhe personelin e OSSH sh.a Drejtoria Rajonale Fier dhe Vlores dhe Njesise se Koordinimit Fier dhe Vlore FSHU sh.a 265,775,724 Njoftuar Fituesi MYRTO SECURITY 265,044,263.00
Sh.A Albpetrol Blerje pajisje MNZ 4,551,600 Lidhur Kontrata BREGU COMPANY 3,897,400.00
Sh.A Albpetrol Blerje Materiale specifike per QMN Kucove 2,411,275 Lidhur Kontrata A R B L E V 2,397,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Vlore Ndertimit të një ndërtese të re për Qëndrën BACK-UP SCADA DCC-B 33,970,534 Shpallur Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion dhe fuqizimi i N.Stacionit Çorovodë e Re 110/35/10 kV 149,998,679 Shpallur Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Rrejti i Kanalizimeve ne zonat periferike te qytetit Burrel dhe largimi i ujerave te zeza te fshatit Muzhak 321,560,520 Njoftuar Fituesi “ABG Ndertim” sh.p.k & “KUPA” sh.p.k
309,485,414.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Sarandë SH.A Mirëmbajtja dhe riparimi i Stacioneve të pompimit të Shoqërisë Rajonale U.K. Sarandë 7,086,617 Rishpallje e Anuluar
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A Pastrim i kolektoreve te ujerave te ndotura 25,000,000 Lidhur Kontrata ONYX SHPK 24,719,413.00
Ministria e Infrastruktures dhe Energjise Shërbime inxhinierike të pavarura për zbatimin e kontratës koncesionare për projektimin, ndërtimin, operimin, mirëmbajtjen dhe transferimin e aksit rrugor Thumanë - Vorë – Kashar 235,431,048 Shpallur Procedura
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Blerje paisje primare për N/stacione elektrike të shpërndarjes 149,915,709 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete teknologjike / Kamion 4 aks 7,750,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi “ELI” shpk 6,000,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete teknologjike / Frezë Bobchat 5,375,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi “ELI” shpk 4,800,000.00
Autoriteti Portual Durres F/V Shpenzime për Infrastrukturën Civile 5,110,063 Rishpallje me Njoftim Fituesi “I 2 A” Shpk & NDREGJONI Shpk 5,051,593.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Loti 2: Blerje gazoil = 0.1% 17,600,000 Lidhur Kontrata RESULI-ER SHA 15,031,029.00
ILLYRIAN GUARD SH.A LCD Wall për sallën operative 9,994,575 Lidhur Kontrata I.S.S (INTEGRATED SECURITY SOLUTIONS) 9,744,300.00
ILLYRIAN GUARD SH.A "Software profesional për sistemet e vëzhgimit të Illyrian Guard ShA”. 9,916,667 Lidhur Kontrata ELEKTROSEK 9,485,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër SH.A Supervizion punimesh per objektin Furnizimi me uje te pijshem per fshatrat Brezhdan dhe Ushtelence Njesia Administrative Qender Tomin Faza e dyte 1,110,199 Lidhur Kontrata ERSI/M SHPK 1,013,916.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Blerje shtylla druri dhe betonarme 28,405,000 Njoftuar Fituesi NDERTUESI 2014 26,475,000.00
ECO Tirana Impjant per pastrimin e ujit 16,632,303 Lidhur Kontrata Arvis sh.p.k 15,198,000.00
Sh.A Posta Shqiptare “Blerje shirita plastik me numërator për thasët” 9,000,000 Njoftuar Fituesi TRINITY TRADE COMPANY 3,780,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lezhë SH.A Blerje Hipoklorit natriumi dhe hipoklorit kalciumi për klorifikimin e ujit të pijshëm 10,200,500 Rishpallje me Lidhje Kontrate ATLANTIK 3 8,745,000.00
Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve dhe Ndriçimit Publik Blerje tuba të brinjëzuar, çeliku etj 15,558,996 Njoftuar Fituesi POWER INDUSTRIES 14,756,572.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje benzinë Premium Unl 10ppm 9,666,667 Rishpallje me Njoftim Fituesi KASTRATI 9,409,545.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje karbon aktiv per ukt sh.a 60,000,000 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 52,400,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane FV impiant i ri 0.4kV i nevojave vetjake te pergjithshme të centralit, me dy hyrje 3200A dhe seksionator me automatike change-over e mbrojtje termomagnetike, dalje me kontroll manual 400A dhe 800/1000A, pajisur me mbrojtje termomagnetike. 65,000,000 Njoftuar Fituesi SHANSI INVEST 64,082,820.00
Sh.A Posta Shqiptare Shërbimi i mirëmbajtjes së Automatizimi i Zyrës së Kembimit në Filialin Qendra Tranzite 6,222,200 Lidhur Kontrata ELEKTROSEK 5,859,600.00
Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec Loti 2 “Blerje goma” 1,233,200 Lidhur Kontrata TIRES-R “sh.p.k” 1,058,000.00
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit Blerje materiale dhe ushqim për nevoja të Strehëzes Veterinare 24,031,000 Lidhur Kontrata “M E T A N I” & MILIFAR” 23,437,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje materiale për mirëmbajtjen e rrjetit semaforik 14,999,933 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 14,128,700.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data