Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
250 1607 6,969 108,884,093,929 5,291 79,255,344,378 69,234,463,720

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje Goma, viti 2022 1,490,000 Njoftuar Fituesi Erjon Isufi 1,449,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje bateri 2,168,700 Njoftuar Fituesi A R B L E V 2,150,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Blerje Hipoklorit Natriumi dhe Hipoklorit Kalciumi për nevojat e shoqërisë. 3,570,000 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 3,090,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje kufje ATC 2,853,333 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore ““Siguracioni i Aksidenteve personale te punonjesve ,mjeteve ne Vlore 2022 ” 1,102,000 Njoftuar Fituesi ANSIG 1,097,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje dedektorë gazi individualë 3,653,333 Shpallur Procedura
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Marrje mjete me qera (Eskavator, Kamion, Pick-up) 3,000,000 Njoftuar Fituesi “KELVIN KONSTRUKSION” sh.p.k 2,916,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Rikonstruksion i kabinave dhe rrjetit TU me kabell ABC ne kabinat e Fiderit 32/6 kv N/ST Kombinat 35/6 dhe Fiderave A4U/20kv N/ST Uznove dhe A1B/20kv N/ST Burdullias 93,145,195 Njoftuar Fituesi BESTA SHPK 90,161,845.00
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan Blerje makine Pick Up 4,294,166 Njoftuar Fituesi MEKTRIN MOTORS 4,124,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lezhe Shërbim Furnizim / Vendosje pjesë këmbimi për automjetet e UK Sh.a Lezhë 1,394,400 Njoftuar Fituesi SERDADO 1,362,700.00
Autoriteti Portual Durres Rikonstruksion i dy kabinave elektrike nr. 1 TMGJ, nr. 7 TK dhe zyra e lejeve tek HSH porta 3, të dëmtuara nga tërmeti 7,428,563 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 6,792,745.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Blerje mufte, koka kablli TU dhe TM 7,992,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Blerje përcjellësa të zhveshur Al, ALC 5,960,000 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Blerje MHC për APD-në 432,000,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi HYDROPOWER 428,995,800.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje – Automatizim i njoftimeve me anë të mesazheve SMS dhe Blerje SMS 2,348,000 Njoftuar Fituesi VODAFONE ALBANIA 2,320,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore “Blerje Kapak Pusetash + Zgara Metalike ” 8,913,900 Njoftuar Fituesi DOKSANI-G SHPK 7,490,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Hartim projekti “Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit zona Industriale (ish rezervat e shtetit-Ura e Hanit)”, linjës së dërgimit dhe “Ndërtim Kanalizime të Ujrave të Ndotura” Zona ish-MCR, Rr. Gaqi Gjika, Bashkia Berat” 9,325,598 Njoftuar Fituesi “KKG PROJECT” shpk & “LEAD CONSULTING” Shpk & “IDEAL Design & Services” Shpk 8,338,983.00
Sh.A Albpetrol Blerje oksigjen, acetilen 2,053,800 Njoftuar Fituesi “GTS-Gazra Teknike Shqiptare” sh.p.k 2,020,410.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST “Sigurimi i jetës dhe shëndetit për punonjësit e mirëmbajtjes së linjave dhe punonjëseve femra” 13,290,728 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje vegla pune dhe materiale të ndryshme për mirëmbajtjen e linjave të tensionit te lartë 89,800,000 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane “Monitorimi i treguesve mjedisor në tre Njësitë Prodhuese KESH sh.a”. 6,350,000 Shpallur Procedura
Autoriteti Portual Durres Përditësimi i sistemit ekzistues elektronik te kontrollit për pasagjerë dhe automjete ne terminalin e trageteve 9,213,000 Shpallur Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje kancelari 3,332,091 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3,131,757.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rikonstruksion i shtyllave metalike të linjave të tensionit të lart 220 kV dhe 400 kV 109,755,239 Shpallur Procedura
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbim interneti pë UKT sh.a” 4,003,700 Njoftuar Fituesi ABISSNET 2,408,182.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Përditësimi i versionit të software të sistemit SCALA 250, sistemit operativ dhe hardware për DCS SCADA në HEC Koman 224,000,000 Njoftuar Fituesi “Iliriada” sh.p.k & “Divitech” sh.p.k 223,500,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore Bordi Kulimit “Shërbime dhe riparim i pompave aksiale në Hidrovor” 1,916,666 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 1,665,080.00
Nderrmarrja Rruga Durres Furnizim dhe Vendosje Sinjalistike Rrugore, viti 2022 18,150,200 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 17,993,230.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim vendosje i komponentëve plotësues për sistemin satelitor të parashikimit meteorologjik, Faza II 150,000,000 Lidhur Kontrata “ISEC” sh.p.k & “A-T-D Albanian Technology Distribution” sh.p.k 148,990,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Rikonstruksion i godinës në stacionin e pompimit Fushë-Krujë” 13,911,109 Njoftuar Fituesi 2AF ALBANIA GROUP SHPK 11,551,330.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data