Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
361 1954 9,499 159,979,599,329 6,958 121,702,131,585 109,105,375,654

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje bilete të transportit ajror ndërkombëtar, me destinacion Bruksel Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 89,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje 8 (tetë) bileta avioni” me destinacion Beogradin Njoftuar Fituesi AMADEUS TRAWELL AND TOURS 298,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Bruksel-Tirane Njoftuar Fituesi BEHRI ARG 16,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje sistem antivirus per administraten Ukt sh.a 2,499,500 Lidhur Kontrata XPERT SYSTEMS 1,584,250.00
Nderrmarrja Rruga Durres Punime riparimi ne puseten e komandimit rezervuari Tapana (Zevendesimi Saracineska) 1,780,000 Lidhur Kontrata  IDEAL CONSTRUCTION AND PROJECTION (I.C.P)  1,691,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Loti 1:Nafte 36,135,602 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Loti 2: Benzine 3,622,701 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Blerje pajisje Informatike (Kompjuter, Printer multifuksional, Printer termik, Printer traktor, Fotokopje A4 me ngjyra, Palmar, Monitor televizori, Barcod Reader) 70,000,000 Lidhur Kontrata BNT ELECTRONIC'S 56,360,900.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Ndërtimi i rrjetit kabllor 20 Kv, Fideri –F8,F9,F10 nënstacioni Gjirokastër 110/35/20Kv (Zona Kardhiq)-Faza 1 79,526,869 Lidhur Kontrata SENKA SHPK 73,777,707.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lushnje SH.A Studim Projektim Furnizimi me ujë i fshatrave Goricaj, Sopez, Senesa, Ferras, Mërtish, Këmishtaj, Spolate, Gradishte, Fier Seman, Gungas, Babunje, Babunje e re ne njesinë Gradisht 19,276,300 Lidhur Kontrata “ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS” Shpk & “PLAN-CONSULT” Shpk 18,000,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Certifikimi i Postës Sipas ISO 27001 2,500,000 Lidhur Kontrata “AQScert” sh.p.k 1,900,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerjen e pajisjeve që mundësojnë transferimin e sistemeve operacionale dhe të dhënave meteorologjike nga zyra MET ekzistuese në aeroport në zyrën e re në godinën operacionale si dhe shtimin e posteve të reja të punës për akomodimin e këtyre sistemeve. 14,166,666 Lidhur Kontrata FASTECH SHPK 12,756,800.00
Autoriteti Portual Durres Firewall për sigurinë e rrjetit të APD-së 9,150,000 Lidhur Kontrata Axians Albania 8,990,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje eskavatorë, jo më të vegjël se 9 ton, 2 (dy) copë 36,780,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 34,840,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Sigurimi i asetit - TEC Lundrues 177,600,000 Shpallur Procedura
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Loti 1 Blerje Diesel 10 ppm ULSD 176,196,667 Shpallur Procedura
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Loti 2 Blerje Benzine Premium Unl 10 ppm 3,044,333 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Loti 1 Blerje gazoil 16,965,866 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Loti 2 Blerje benzinë 1,249,885 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje preparate për dezinfektim, dezinsektim dhe deratizim 36,941,200 Njoftuar Fituesi MILIFAR SHPK 33,825,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Shërbim për rimbushjen dhe kolaudimin e pajisjeve kundër zjarrit 7,497,514 Njoftuar Fituesi i - FIRE 5,638,700.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje pajisje elektrike për pastrimin e hapësirave urbane 7,080,000 Njoftuar Fituesi TRADE AND CONSTRUCTION GROUP Shpk 5,545,000.00
Identitek Sh.a Shërbim brandimi për zyrat e “Identitek” SHA 2,402,000 Lidhur Kontrata FILARA sh.p.k 2,088,900.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Blerje bukë, fruta, perime për kafshët e Kopshtit Zoologjik për vitin 2024 5,842,824 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 5,703,744.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i I-rë: “Blerje Letër fotokopje A4, Letër fotokopje A3” 37,250,900 Lidhur Kontrata IT Gjergji Kompjuter 16,317,100.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mirëmbajtje riparime nga te tretët (elektrike)”. 8,000,000 Lidhur Kontrata ELEKTROINVEST 7,817,900.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Krijimi i strukturave të hapësirës ajrore dhe hartimi i Procedurave të Fluturimit RNP dhe ILS për Aeroportin e Vlorës, përfshirë matjet e pengesave (survey) dhe flight validation. 166,666,666 Njoftuar Fituesi “Radio Frequency & Advanced Engineering” sh.p.k & “ENAV” S.P.A 166,666,666.00
Identitek Sh.a Blerje automjetesh 8,422,408 Lidhur Kontrata ALBANIA MOTOR COMPANY 7,990,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 3 bileta Udhëtimi me avion Tiranë – Zyrih (Zvicër) - Tiranë Njoftuar Fituesi Dorina Karaiskaj 137,670.00
Identitek Sh.a Blerje bileta udhëtimi ajror Tiranë - Amsterdam - Tiranë Njoftuar Fituesi KELVIN TRAVEL 155,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data