Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
346 1869 8,883 148,370,286,614 6,463 107,909,158,884 95,921,571,634

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Hekurudha Shqiptare sh.a Pajisje Zyre per DP Hekurudhave (Permirsimi Infrastruktures digitale te Hsh) 2,490,420 Shpallur Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime për Flight Check 13,000,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Rikonstruksion i pjesshem i fiderit Ujesjelles, N/ stacioni 110/10 kV Bajram Curri 79,956,221 Shpallur Procedura
ECO Tirana Mbulim siguracion, siguracion per kontraten e sherbimit, ndertesen dhe pergjgjesine civile, siguracion TPL auto e moto 3,719,100 Njoftuar Fituesi ALB - SIGURACION 3,691,852.00
Hekurudha Shqiptare sh.a Rinovim i Trungut Hekurudhor Rrogozhine Lushnje 49,958,598 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Blerje SMS, marveshje kuadër për (2) dy vite 6,000,000 Njoftuar Fituesi VODAFONE ALBANIA 5,965,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Mbrojtja me Prita Malore e Përroit të Lekebibajt (Mërturit) - Loti I 143,640,742 Njoftuar Fituesi “BONUS sh.p.k & 4 A-M sh.p.k & I.D.K - KONSTRUKSION 141,513,603.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër SH.A Shpenzime per blerje Hipoklorit Natriumi dhe Kalciumi 1,979,000 Lidhur Kontrata ''Albanian Distribution Chemicals” shpk 1,613,125.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit “Shërbim i Monitorimit dhe Menaxhimi i Poliemergjencave”. 10,020,834 Lidhur Kontrata “Ro.gat Security” shpk 9,723,600.00
Agjencia e Mbrojtjes se Konsumatorit Blerje Tonera 2,494,416 Njoftuar Fituesi MARKETING & DISTRIBUTION 672,309.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lushnje SH.A Blerje Materiale K.U.Z me distinacion Rr. Komisariatit Lushnje 1,135,853 Lidhur Kontrata ARTEO 2018 897,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rehabilitimi i sistemit kontrollues të matjes së energjisë elektrike në OST sh.a. 17,724,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Rikonstruksion rrjeti TM, N/stacion - Shoshan dhe Shoshan - Valbone, fideri Ujesjellesi, N/stacioni 110/10 kV Bajram Curri 79,459,884 Shpallur Procedura
Nderrmarrja Rruga Durres Furnizim dhe Vendosje Sinjalistike Rrugore, viti 2023 18,100,000 Njoftuar Fituesi GRIALD & R. S. & M shpk 14,287,300.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Loti 4: Kolaudim Punimesh me objekt: “Ndërtim objekt shërbimi, sistem vaditës dhe rrethim tek Pista e Vrapit në PMLAT” 75,959 Lidhur Kontrata ‘’HYDRO-ENG CONSULTING’’ & ‘’BN PROJECT’’ 71,304.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Siguracione te mjeteve te transportit dhe sigurim jete per 8(tete)punonjes te kanalizimeve 1,185,000 Lidhur Kontrata Atlantik - Shoqeri Sigurimesh 1,181,342.00
HEC LANABREGAS sh.a Rikontruksioni i Seksionit 6kV ne HEC Lanabregas (Faza e dyte) 35,866,371 Njoftuar Fituesi “Inply shpk & Muhoplus LTD shpk” 34,731,300.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane FV 2 (dy) çelësa 3 polar 24 5kV me gaz SF6 në HEC Fierzë, 1(një) çelës 3 polar 245 kV me gaz SF6 për bllokun e AG2 HEC Vau Dejës, sistem monitorimi të parametrave për 8 çelësa në të dy HEC-et, dhe zëvendësim i 4 paneleve ndërmjetëse KKL në HEC Fierzë 237,900,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje inerte 130,829,660 Shpallur Procedura
Enti Rregullator i Energjise Sigurimi shëndetësor privat i punonjësve të ERE 21,911,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje materiale ene kuzhine 5,123,138 Njoftuar Fituesi Shpiragu Sh.p.k 5,089,840.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Studim Projektim “Ndertim i sistemit te kanalizimeve te njesise administrative Cerrave , Bashkia Pogradec 9,997,866 Njoftuar Fituesi ITM SHPK & HESK11 9,797,909.00
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Loti 2 : Blerje lule sezonale 2,083,250 Rishpallje me Njoftim Fituesi ALBGARDEN SHPK 1,636,000.00
Autoriteti Portual Durres Karikues për makinat elektrike 5,223,494 Njoftuar Fituesi ALBA LIGHT 4,532,000.00
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Shërbim sigurie i ruajtjes fizike të ndërtesave, aseteve, dhe njerëzve te Drejtorise Rajonale te OSSH sh.a Elbasan & FSHU sh.a Elbasan me roje dhe sisteme alarmi” 148,353,257 Njoftuar Fituesi MYRTO SECURITY 147,967,665.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Paisje rrjeti Core (Firewall + Switch+Core Router) ne HQ dhe degët e shoqërisë, licensa për akses në distancë, mbrojtje rrjeti dhe paisjesh 25,600,000 Njoftuar Fituesi “RATECH” sh.p.k & INET sh.p.k 25,100,000.00
ECO-ELB sh.a Blerje për veshje pune 4,000,100 Njoftuar Fituesi MALBERTEX 3,891,340.00
Sh.A Albpetrol Blerje vacuum truck 10 m3 15,400,000 Njoftuar Fituesi Q.SINAJ 14,900,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Auditimi i sigurisë kibernetike mbi CGM dhe PCN të ENTCO-E. 1,450,000 Njoftuar Fituesi “AQScert” sh.p.k 1,350,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rinovim i suportit te infrastruktures qendrore 20,802,762 Njoftuar Fituesi C.C.S. SHPK 19,812,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data