Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4296 42,672 311,308,263,120 31,198 243,331,696,543 243,177,695,580

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vorë Sherbimi i Pastrimit dhe largimit te mbeturinave per Bashkine Vore 273,460,221 Njoftuar Fituesi Kurora & V.A.L.E Recycling 270,866,703.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Goma, viti 2022 1,490,000 Njoftuar Fituesi Erjon Isufi 1,449,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje kazane per mbetjet urbane 29,020,000 Njoftuar Fituesi LUAR Bros & START CO 28,820,000.00
Qeverisja Vendore Selenicë Rikonstruksion Kuz Picar 35,066,257 Njoftuar Fituesi SHKELQIMI 07 SHPK 24,000,000.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Loti nr.1 Blerje karburant GAZOIL (10 ppm ULSD) diferencë për vitin 2022 ,vitin 2023 dhe vitin 2024. 41,275,000 Njoftuar Fituesi O L S I SHPK 41,275,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 1: Blerje Nafte 58,987,711 Njoftuar Fituesi O L S I SHPK 56,931,300.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 2: Blerje Benzine 2,887,718 Njoftuar Fituesi O L S I SHPK 2,538,450.00
Qeverisja Vendore Tiranë Materiale të rrjetit semaforik 24,130,000 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 24,079,500.00
Qeverisja Vendore Gramsh Mermetim ure+Arginaturë,ura këmbësore, fshati Liras, Njësia Administrative Pishaj 2,916,700 Njoftuar Fituesi “GELE ZANI “ SH.P.K & “RAFIN COMPANY” SHPK 2,884,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje Hipoklorit Natriumi dhe Hipoklorit Kalciumi për nevojat e shoqërisë. 3,570,000 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 3,090,000.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës së "Cacëve", fshati Nikël, Nj.A.Nikël, Krujë 2,215,759 Njoftuar Fituesi KADIA SHPK 1,866,400.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Blerje sistem informatizimi per Bashkine Lezhe”. 4,166,000 Njoftuar Fituesi HELIUS SYSTEMS 4,100,000.00
Qeverisja Vendore Roskovec “Ndërhyrje emergjente në fshatin Ngjeqar,Njësia Administrative Kurjan(Riparim i shkarjes në lagjen Stan, L=50L;Riparim i shkarjes në lagjen Gogallarët;Punime në rrugën Ngjeqan-Kurtaj;Punime për Përroin e Allambrezit )”, 53,587,596 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje zgara dhe puseta 34,497,400 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitim në objekte infrastrukturore (pallate) 4,635,861 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Libohovë Blerje karburanti 4,944,062 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan “F.V. blerje gomash” 1,660,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kukës Blerje krevatesh ,dysheke dhe tapete per kopshtin Nr.2,Lagje Nr.3 1,159,961 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje pako ushqimore per te moshuarit ne nevoje 1,125,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje autobot 1,666,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje autovinc me kosh 2,100,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Përmet "Vendosje matësash në pallate me kollonë të brendshme në qytetin e Përmetit" 11,751,962 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë ““Siguracioni i Aksidenteve personale te punonjesve ,mjeteve ne Vlore 2022 ” 1,102,000 Njoftuar Fituesi ANSIG 1,097,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shërbimi i pastrimit për Bashkinë Shkodër Zona Qendrore 105,658,095 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Belsh “Materiale ndërtimi për riparimin e objekteve të Bashkisë”. 684,105 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale pastrimi ambienti 2,083,250 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje paisje orendi per mobilim 2,080,600 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 26311, 26028, 26194, 25958, 27429, 5403, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.1 te Albina Biduli, Kujtim Cankja, Mustafa Biduli, Myzejen Xhakozi, Nexhmije Kapexhiu, Ylvie Bekteshi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.2 te Mynyre Zeneli, Qazim Terniqi, Saimir Farruku, Violeta Çeka, Vjollca Verzivolli, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.5 te Agim Gjini, Ferik Hoxha, Lush Zina, Naim Mandri, Neritan Sulejmani, Nikoll Dunga, Shpetim Hoxhaj, Skender/Viktor Golemi, Spanja Perfundi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.6 te Besi Hilaj, Ilirjan Rusi, Rakip Allmeta, Sami Tafa, Tefta Hidri. (Programi i Rindertimit) 384,084,241 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Rikonstruksion dhe shtese shkolla e mesme e pergjithshme “Themistokli Germenji 82,477,111 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtimi rruga “Nato” + KUN + Trotuare 82,990,760 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data