Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4464 44,911 335,581,868,788 32,716 258,425,145,321 256,187,539,548

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Himarë Sistemimi i përrenjëve në Lagjen Spile 10,000,000 Njoftuar Fituesi “IMPLEX” shpk&“KOLA INVEST " shpk 9,636,077.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rikonstruksion rrugesh ne Cerrik dhe Malasej 49,833,666 Njoftuar Fituesi “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 48,333,333.00
Qeverisja Vendore Prrenjas “Blerje dru zjarri për cerdhet, kopshtet dhe shkollat e Bashkisë Prrenjas ” 3,332,936 Lidhur Kontrata KOPAÇI SHPK(K27713629E) 3,332,936.00
Qeverisja Vendore Himarë Materiale dekori për festat e fundvitit 4,166,667 Njoftuar Fituesi AJLA - SA 4,053,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Perditesim i programit te faturimit, migrimi i te dhenave dhe WEBService” 9,500,000 Njoftuar Fituesi KREATX 9,300,000.00
Qeverisja Vendore Pustec BLERJE MJETI PER PMNZSH 3,450,000 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 3,280,000.00
Qeverisja Vendore Poliçan Riparimi i rrugëve të fshatrave Peshtan , Drenovë, Lybesh , Tomorr i Madh , Tomorr i Vogël" 2,473,000 Njoftuar Fituesi BEQIRI SHPK 2,457,696.00
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Rivenie ne funksion te sistemit te rrugeve auto-rurale te demtuara, si pasoje e shirave te shumte te dates 16.09.2022 deri me daten 17.096.2022, ne teritorin e Bashkise Fushe-Arrez 1,499,980 Njoftuar Fituesi “DOÇI 2020” Sh.p.k 1,495,000.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës lidhëse të Aeroportit me rrugën e shkollës, Rinas, Nj.A.Nikël, Krujë 6,215,209 Njoftuar Fituesi ”Ndertuesi 2000” shpk 4,842,360.00
Qeverisja Vendore Krujë Rrethim i varrezave të fshatit Qerekë, Nj.A.Nikël, Krujë 1,487,274 Njoftuar Fituesi CARA SHPK 1,241,738.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti I: Mbikqyrje “Rikonstruksion dhe shtesa shkolla e mesme “14 Ëngjëjt” dhe shkollës 9-vjeçare “Servet Agolli” Buçimas 1,146,098 Njoftuar Fituesi “Palma Construction” shpk&“DGH- TIRANA” 938,044.00
Qeverisja Vendore Belsh Rikonstruksioni i Rruges Rrasë- Hysgjokaj,Pajalli, Beqiraj ,Gradisht”,(Faza e pare : Rikonstruksioni i Rruges Rrasë- Pajalli). 41,666,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vorë Përforcimi i Skarpatës së Rrugës “Gjokaj” me mur B/A 4,568,005 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Materiale Elektroda,Oksigjen për nevoja të Shoqërisë 4,900,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vorë Blerje materiale inerte (cakull, gure, stabilizant) 1,248,168 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vorë Blerje Kancelari për Bashkinë Vorë 3,333,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Prrenjas Blerje karburant ne raste emergjencash 1,249,824 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godine banimi 10-11 kate mbi toke dhe nje kat nen toke , rruga Neki Libohova nr..15, rruga Abaz Celkupa nr. 26, kod GIS: 24907, 24923 35,445,341 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion i Rrugës Sheq-Gajdë 60,391,938 Njoftuar Fituesi KOLOSEU shpk & FLED shpk 57,305,850.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje automjet per zbrazjen e konteniereve te teknologjise se re 20,336,500 Njoftuar Fituesi Nord Rent srl 19,784,600.00
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksioni i argjinaturës për mbrojtjen nga lumi Vjosa, zona Kafaraj-Çerven (Bankina e Degës së Martinës Prog.4668 ml-prog.6000 ml L=1332 ml) 36,086,866 Njoftuar Fituesi LLAZO SHPK 22,936,907.00
Qeverisja Vendore Lushnje “Rehabilitim i kanalit të ujërave të larta në lagjen Kongresi i Lushnjes” 14,878,811 Njoftuar Fituesi 2 N 9,766,565.00
Qeverisja Vendore Kukës Rikonstruksion i godines se re te sherbimit zjarrefikes dhe sheshit 16,110,800 Njoftuar Fituesi PRO GRREN&INA shpk 15,439,223.00
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim asfaltim rrugë në Njësitë Administrative faza 2 23,652,298 Njoftuar Fituesi Aida Construction 19,000,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion Rruga Leke Dukagjini Rrashbull 7,083,276 Njoftuar Fituesi K.TURJA SHPK 5,377,600.00
Qeverisja Vendore Elbasan Mirembajtje dhe permiresimi i sistemit te taksave dhe finances 1,083,333 Njoftuar Fituesi INSTANT.AL 850,000.00
Qeverisja Vendore Mat Mbikqyerje të punimeve për investimin me objekt: “Ndërtim ujësjellësi për furnizimin me ujë të fshatrave të Njësisë Administrative Derjan dhe Rukaj, Loti III” 1,993,797 Njoftuar Fituesi E.B.S 1,791,323.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje Materiale per Ndricim Rrugor 1,902,400 Njoftuar Fituesi Dritan Xheka 1,700,000.00
Qeverisja Vendore Cërrik Ndertim KUZ dhe rikonstruksion i rruges se Rrasave e Kabashi ne Shtermen 23,038,684 Njoftuar Fituesi ”Grein-T“ sh.p.k & Viante Konstruction 22,361,041.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksioni i Rrugës “Donald Hoxha 5,561,154 Njoftuar Fituesi AVDULI SHPK 4,581,980.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data