Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4557 46,035 353,507,106,214 33,659 276,864,199,281 272,096,490,159

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tropojë Asfatim i rrugeve mbushje gropash viti 2023 per rruget e Bashkise Tropoje 5,589,810 Njoftuar Fituesi VLLAZNIMI SHPK - GRIALD SHPK 5,580,765.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugëve pranë “Unazës së Madhe”, fshati Luz, Nj.A.Fushë Krujë 9,952,422 Njoftuar Fituesi Bami SHPK 7,267,229.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim dhe rikonstruksion linjash dhe ndërhyrjesh në raste emergjente kanalizimi në Njësitë 1,2,3,4,5 dhe Drejtoritë Rajonale 6,429,711 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugëve “Lama” (degëzimi Farruku) dhe “Jangozi”, Nj.A.Thumanë, Krujë 3,966,368 Njoftuar Fituesi K.TURJA SHPK 3,582,880.00
Qeverisja Vendore Dibër Sistemim asfaltim Ura e Muhrrit-Vajmedhej (Loti 1) Bashkia Diber . 12,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Peqin Studime projektime per objekte te ndryshme 2,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Rehabilitimi i ndricimit te akseve rrugore 41,611,645 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Trajtimi dhe menaxhimi i kafshëve endacake 5,023,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Rehabilitim, sisitemim dhe asfaltim i rrugeve ne blloqe dhe lagje ne rajonet 1,2,3,4,5 41,650,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Shpenzime për blerje Hipoklorit Natriumi dhe Kalciumi 1,979,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Meremtim kanali dhe blerje tub për sifonin e fshatrave Bërsnik - Mashan 3,749,271 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Gjelberimi, blerje Pleh Kimik 1,220,605 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë NSHP, blerje asfaltbeton 5,833,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Shpenzime për mirëmbajtje rrjeti hidraulik 3,850,000 Njoftuar Fituesi SOFIA MYFTARI 3,578,685.00
Qeverisja Vendore Librazhd Riparime te pjesshme ne kanalet vaditese ne Bashkine Librazhd 3,500,000 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 3,465,356.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i rrugeve rurale dhe veprave te artit te Bashkise Librazhd 4,163,394 Njoftuar Fituesi RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 4,104,859.00
Qeverisja Vendore Tiranë Paisje me sinjalistike, sistem monitorimi,uniforma dhe armë për inspektim 29,101,000 Njoftuar Fituesi “Ro.gat Security” shpk 28,570,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje karburant per nevojat e Bashkise Shijak 8,333,333 Njoftuar Fituesi KASTRATI 8,333,333.00
Qeverisja Vendore Kavajë Marrje me qira e mjeteve të transportit 3,241,980 Njoftuar Fituesi RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN 3,100,000.00
Qeverisja Vendore Mirditë LOTI I - Blerje karburant per nevojat e Bashkisë Mirditë 4,833,342 Njoftuar Fituesi KEVUÇI 4,833,342.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje materiale pastrimi 2,403,800 Njoftuar Fituesi Xhovan Gjini 2,319,390.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje vegla pune dhe materiale te ndryshme 2,002,000 Njoftuar Fituesi AZ Trading 1,878,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Materiale pastrimi 1,249,966 Njoftuar Fituesi MURATI D 832,440.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga “Ethem Kazazi” Faza I 5,604,993 Njoftuar Fituesi SMO VATAKSI SHPK 4,765,329.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës F.V pjese kembimi per automjete 3,666,512 Njoftuar Fituesi SERDADO 3,635,000.00
Qeverisja Vendore Cërrik Sistemim rrugesh ne bashkine Cerrik 4,999,989 Njoftuar Fituesi “Sulova Ndertim prodhim Musta ” & Vellezerit Hysa 4,990,405.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje karburant (nafte) 1,619,982 Njoftuar Fituesi "GEGA CENTER GKG" 1,619,982.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje goma 3,500,000 Njoftuar Fituesi Alked Kopaçi 2,498,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Sistemim I Perroit te hapur ne rrugën “Engjell Mashi”, “Loni Ligori”, Yzberisht ” 535,042 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndertim dhe rikonstruksion linjash dhe nderhyrjesh me raste emergjente kanalizimi" 167,172 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data