Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4258 42,322 305,881,266,379 30,916 234,076,619,129 233,876,663,993

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim rruga"Skenderbeu" 73,878,487 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit 115,965,523 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Zhvilimi i Platformes per Metodat Alternative te Pagesave te Parkimit. 10,756,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec "Shpenzime për aktivitete sociale-kulturore dhe sportive të vitit". 2,080,800 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vorë Mbikqyrje e punimeve për objektin Rindërtimi i godinës së Bashkisë Vorë 6,019,033 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Finiq Zevendesim pompe ne stacionin e pompave te ujesjellesit te fshatit Muzine 2,500,000 Njoftuar Fituesi ILVA ELEKTRIK SHPK 2,382,752.00
Qeverisja Vendore Kukës Mirembajtje dhe sherbim i riparimit te automjeteve dhe makinerive 11,100,000 Njoftuar Fituesi “Auto Servis Basha'' sh.p.k 10,980,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 25373, 24700, 24703, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.4 te Adnan Gjergji, Agako Shuaipi, Ahmet / Armand / Gentian Mandija, Dervish Mani, Enver Turhanaj, Fatmir Subashi, Gani Kazazi, Ikmet Koromani, Klodian Koni, Kosta Lenja, Kujtim Kaziaj, Muharrem Filolli, Nazmi Drenova, Olsi Kapri, Rushit Karici, Shpetim Zela, Tod Begu, Yzeir Suli. (Programi i Rindertimit) 378,420,129 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Sistem vaditje automatik me pus ne Lulishten e Kryeministrise 8,050,000 Njoftuar Fituesi Ergi SHPK 7,959,608.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim interneti pë UKT sh.a” 4,003,700 Njoftuar Fituesi ABISSNET 2,408,182.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksioni i hapsirave publike në bllokun e banimit në Lagjen Nr.17 dhe tek Muzeu i Dëshmorëve 62,490,403 Njoftuar Fituesi LIQENI VII SHA & Ndregjoni SHPK 55,230,394.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Loti 3: Projektim me objekt: “Rikualifikim i zonës urbane: Kryqëzim - rrugë kryesore - ish Agjensi – Komisariat” 2,472,097 Njoftuar Fituesi INSTITUTI DEKLIADA - ALB 2,167,003.00
Qeverisja Vendore Shkodër Instalimi i kaldajës dhe radiatorëve, shkolla “Arif Selimi” Vukatanë, Gur i Zi 2,998,715 Njoftuar Fituesi “ERXHEN“sh.p.k 2,839,750.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Blerje e materialeve per mirembatjen e Godinave Arsimore, ne administrim te Bashkise Lezhe”. 14,036,360 Njoftuar Fituesi "DRINI A" 13,867,800.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje dhe shperndarje çakulli per rruget rurale ne Bashkine Kruje 2,499,790 Njoftuar Fituesi Kegli-Duri SHPK 2,494,800.00
Qeverisja Vendore Klos Ndërtim i rrugës së fshatit Xibër Murrize, Njësia Administrative Xibër 3,620,874 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Rikualifikim i Këndit të Forcës 1 dhe Hapësirë Rekreative”. 10,416,151 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Loti 2 ”Shërbim mirëmbajtje eskavatorët” 5,686,433 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 26311, 26028, 26194, 25958, 27429, 5403, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.1 te Albina Biduli, Kujtim Cankja, Mustafa Biduli, Myzejen Xhakozi, Nexhmije Kapexhiu, Ylvie Bekteshi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.2 te Mynyre Zeneli, Qazim Terniqi, Saimir Farruku, Violeta Çeka, Vjollca Verzivolli, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.5 te Agim Gjini, Ferik Hoxha, Lush Zina, Naim Mandri, Neritan Sulejmani, Nikoll Dunga, Shpetim Hoxhaj, Skender/Viktor Golemi, Spanja Perfundi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.6 te Besi Hilaj, Ilirjan Rusi, Rakip Allmeta, Sami Tafa, Tefta Hidri. (Programi i Rindertimit) 384,084,241 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 20401, 21266, 24675, 5671, 5917, 22700, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Katund i Ri të Shpresim Dapi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Rrashbull te Blerim Miraka, Isak Gjorga, Isak Allaraj, Jakup Lila, Mefail Mazari, Njazi Dervishi, Njazi Saliasi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Sukth te Bektash Pashnjari, Hile Nikolli, Xhevdet Nuraj. (Programi i Rindertimit) 405,606,983 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Pjese kembimi +Riparim sherbime mjeteve 1,577,200 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Suvenire 2,082,400 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Devoll Materiale Ndertimi dhe Mirembajtjes 11,330,428 Njoftuar Fituesi REJ 8,126,585.00
Qeverisja Vendore Selenicë Supervizim kanale dytesore Lubonje Picar Armen 1,461,891 Njoftuar Fituesi “INDAY-18” & REAN 95 1,332,183.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për përmirësimin e rrjetit ujitës dhe kullues. 1,303,536 Njoftuar Fituesi Genti 001 1,223,770.00
Qeverisja Vendore Elbasan “Furnizim Vendosje Pjese kembimi per automjetet e shoqerise” 15,953,008 Njoftuar Fituesi AUTO KRASNIQI shpk 14,770,000.00
Qeverisja Vendore Kukës Ndertimi i rruges Kolsh (gjatesi 1543 ml) 30,303,000 Njoftuar Fituesi MARSI 29,877,625.00
Qeverisja Vendore Memaliaj Blerje minieskavatore 5 ton dhe 1.9 ton 10,000,000 Njoftuar Fituesi TEKNOXGROUP SHQIPERI SHPK 9,967,950.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i urës mbi lumin e Zhullimes, Baldushk 29,084,791 Njoftuar Fituesi Vellezerit Hysa 25,590,165.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje automjet zjarrfikës 4,480,000 Njoftuar Fituesi ALMETA GMBH SHPK 4,340,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data