Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njėsisė sė qeverisjes vendore

Rezultate pėrmbledhėse sipas njėsisė sė qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
61 3242 28,294 145,088,301,764 21,319 124,056,108,235 109,268,682,788

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njėsisė sė Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Fier Loti 1 “Blerje ushqime qe prishen” 5,635,700 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Loti 2 “Blerje ushqime qe nuk prishen” 1,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Furnizim vendosje e materialeve per ndertimjin e kollonave te reja te pallateve, kasetave te shtepive private dhe matesave te ujit. 35,398,960 Njoftuar Fituesi LLAZO SHPK & ALEN CO SHPK 73,770.00
Qeverisja Vendore Elbasan Sherbimi i internetit per Bashkine Elbasan dhe Njesite Administrative 7,583,333 Njoftuar Fituesi ALBTELECOM SHA 375,000.00
Qeverisja Vendore Tiranė Blerje kamioncine 5 m3 per mbledhjene e inerteve 2,333,333 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 2,048,000.00
Qeverisja Vendore Vorė Blerje Klori 1,300,000 Lidhur Kontrata ''2 AT'' 1,267,500.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Projektim i objektit: Rikualifikim urban i bllokut te banimit tek ish Divizioni 640,184 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 534,616.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Projektim i objektit: Sistemim asfaltim rruge te brendshme fshati Reē i Ri 455,953 Njoftuar Fituesi TAULANT SHPK 382,650.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Projektim i: „Sistemim Asfaltim rruga e varrezave Bardhaj 458,705 Njoftuar Fituesi LENI-ING 395,655.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Sistemim Asfaltim rruge fshati Sektor Velipoje 471,186 Njoftuar Fituesi INSTITUTI DEKLIADA - ALB 395,831.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Projektim i objektit:Rikonstruksion i rruges "Vehbi Ismaili" 381,418 Njoftuar Fituesi PALMA CONSTRUCION SHPK 319,274.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Projektim i objektit: Sistemim - Asfaltim i rruges "Ramoshaj - Trush" 607,140 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 512,375.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Projektim i objektit: Sistemim Asfaltim rruge „Prekaj fshati Sektor Velipoje 515,614 Njoftuar Fituesi InfraKonsult SHPK 433,679.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Projektim i: Sistemim Asfaltim i rrugeve te lagjeve, fshati Juban rruga "Rragame", Loti 1 593,450 Njoftuar Fituesi InfraKonsult SHPK 514,540.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Projektim i objektit: Sistemim asfaltim rruge te brendshme fshati Reē Pulaj 427,451 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 358,377.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Projektim per objektet arsimore 777,892 Njoftuar Fituesi ARENA MK 641,114.00
Qeverisja Vendore Tiranė Blerje artikuj ushqimore per shkollen Luigj Gurakuqi per vitin 2020 3,456,250 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 2,895,380.00
Qeverisja Vendore Vlorė Realizimi i dekorit ne Bashkine Vlore me rastin e festave te fundvitit 2019 5,551,350 Lidhur Kontrata ALBA FIRE SHPK 5,201,350.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Velipoje, Dajc 1,033,490 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,012,346.00
Qeverisja Vendore Dibėr Rikonstruksion i Sifonit ujites dalja e Rezervuarit Shumbat 8,485,833 Lidhur Kontrata RADIKA SHPK 5,359,648.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Guri I Zi,Berdice dhe Ana e Malit 1,442,650 Lidhur Kontrata Besa 3-2006 1,437,028.00
Qeverisja Vendore Tiranė Ndertim dhe rikonstruksion linjash kanalizimi ne Njesite 1,2,3,4,5 dhe Drejtorine Rajonale 17,164,727 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranė Rikonstruksion rrjet ujesjellesi Adresa: Rr.'Zogu i Zi-21-Dhjetori, Artan Lenja, Kongresi I Lushnjes, Tirane 16,172,217 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranė Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne fshatin Qenam, Njesia Administrative Zall-Herr 24,321,691 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranė Permiresim Furnizimi me uje Adresa: Rruga'Myslym Keta','Skender Vila, Tirane. 4,926,511 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranė Rikonstruksion dhe adaptim ne ambientet e laboratorit 2,588,423 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranė Ndertim stacione monitorimi uji ne 38 pika ne qytetin e Tiranes 5,092,435 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrės Ndertim pusi dublikat dhe pastrim pusi ekzistues, romanat njesia adm,Rrashbull,Bashkia Durres 3,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranė Ndertim rrjet ujesjellesi ne Rr.'Xhorxhi Martini', 'Jeronim De Rada','Myrteza Kelliēi' 10,990,115 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranė Blerje pajisje dhe sistem operativ per modernizimin e teknologjise Call Center (Nr. i Gjelbert) 5,000,000 Shpallur Procedura

Tė drejtat e Pėrdorimit

Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data