Open Procurement Albania

Lista e Koncesioneve

Autoritet Prokurues Objekti Data e shpalljes se koncesionit Kosto koncesionare Kompania Koncesionare
Qeverisja Vendore TiranëDhënia me konçesion e parkimit nëntokësor në Sheshin "Italia"
Qeverisja Vendore TiranëKoncesion/Partneritet Publik Privat (PBOTM) për Përmirësimin e Infrastrukturës Arsimore në Bashkinë e Tiranës në Zonën Tirana 424-11-2017 1,427,925,976
Qeverisja Vendore TiranëKoncesion/Partneritet Publik Privat (PBOTM) për Përmirësimin e Infrastrukturës Arsimore në Bashkinë e Tiranës në Zonën Tirana 317-11-2017 1,623,582,832
Qeverisja Vendore TiranëKoncesion/Partneritet Publik Privat (PBOTM) për Përmirësimin e Infrastrukturës Arsimore në Bashkinë e Tiranës në Zonën Tirana 210-11-2017 1,574,138,127
Qeverisja Vendore TiranëKoncesion/Partneritet Publik Privat (PBOTM) për Përmirësimin e Infrastrukturës Arsimore në Bashkinë e Tiranës në Zonën Tirana 103-11-2017 1,940,859,276 “AGI KONS” shpk (K21622001M) & “MET ENGENEERING” shpk(L52025007R) & “ZENIT&CO” shpk (K61731002D)
Qeverisja Vendore TiranëPartneriteti Publik Privat për Hartimin, Ndërtimin, Financimin, Operimin, Mirëmbajtjen dhe Transferimin e Terminalit Jug-lindor të Transportit Publik Tiranë
Qeverisja Vendore TiranëPartneriteti Publik Privat Për Hartimin, Ndërtimin, Financimin, Operimin, Mirëmbajtjen dhe Transferimin e Terminalit të Transportit Publik Tiranë04-01-2017 2,098,487,894
Qeverisja Vendore ElbasanBOT (ndërtim – operim - transferim) për ndërtimin dhe administrimin e impiantit të përpunimit të mbetjeve urbane të qarkut të Elbasanit 2,968,257,207
Ministria e MjedisitDhënie me Koncesion për ndërtim Landfilli e Inceneratori dhe rehabilitim të Venddepozitimeve ekzistuese, Tiranë20-04-2017
Qeverisja Vendore FierDhenia me koncesion e ndertimit e administrimit te impjantit te trajtimit të mbetjeve urbane të Qarkut Fier dhe prodhim energjie13-07-2016 Integrated Technology Services
Qeverisja Vendore VlorëKonçesion i sistemit të Menaxhimit të Parkimit në qytetin e Vlorës.22-12-2014
Qeverisja Vendore TiranëBOT Parkimi Nëntokësor në Parkun Rinia16-02-2009 1,973,932,800 T A I W A N SHPK

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data