Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
39 89 144 6,014,794,376 123 5,706,694,784 4,796,393,348

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Vendosje emergjente gazra medikale per Covid 19 8,024,000 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 8,024,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Rikonstruksion i Godinës së "Qëndrës Kombëtare të Mirërritjes, Zhvillimit dhe Rehabilitimit të Fëmijëve, Tiranë" 156,134,598 Njoftuar Fituesi AGRI CONSTRUCTION SHPK 104,260,429.08
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Gjirokastër, Vlorë dhe Fier” 130,414,007 Rishpallje me Njoftim Fituesi COLOMBO SHPK 89,487,258.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Rikonstruksionin e Pediatrisë Infektive në QSUT 34,187,187 Njoftuar Fituesi KEVIN CONSTRUKSION SHPK 22,199,071.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë “Rikonstruksion i godinave te Maternitetit Mbreteresha Geraldine dhe ndertim i ri 3 kat Tirane” 668,493,718 Njoftuar Fituesi Agi Kons shpk & BE-IS shpk 466,395,123.98
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë “Rikonstruksionin e Pediatrisë në Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande” 4,918,148 Anuluar Procedura COLOMBO SHPK 4,470,663.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Rikonstruksion i Godines se Pediatrise per Spitalin Rajonal Durres Shtese Kontrate 27,858,128 Lidhur Kontrata +Shtesë DION-AL 27,758,466.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.1 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Tiranë, Durrës, Dibër” 131,310,315 Njoftuar Fituesi AURORA KONSTRUKSION 93,509,729.90
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.2 Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Berat, Korçë dhe Elbasan 162,250,453 Lidhur Kontrata Blerimi Shpk & Bajrami N Shpk 118,583,332.50
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.3 Rikonstruksion i disa QSH-ve në qarqet Shkodër, Kukës, Lezhë 118,652,760 Lidhur Kontrata COMPANY RIVIERA 2008 Shpk & K A C D E D J A Shpk 97,105,732.95
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Rikonstruksion i sherbimit te reanimacionit te Spitalit Rajonal Vlore 43,157,223 Njoftuar Fituesi 2Z KONSTRUKSION SHPK 43,055,862.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Plotesimi i infrastruktures spitalore ne katin 1 ne Godinen e Gjinekologjise 6,610,825 Lidhur Kontrata ''K.A.E.XH.'' SH.P.K. 6,593,716.67
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër " Riparim Sistemi oksigjenimit te DSR Diber" 2,591,500 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 2,591,500.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës "Realizim punimesh per rikostruksionin e zyrave te Administrates ne SUT" 41,125,073 Anuluar Procedura
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Mirembajtje e objekteve ndertimore 783,000 Njoftuar Fituesi ALVORA 499,800.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Rikonstruksioni i tarraces se paraklinikut dhe bodrumeve te dekanatit te FM-se 16,399,882 Njoftuar Fituesi 2 N 12,789,616.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Rikonstruksion i godines se administrates per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore 7,800,000 Lidhur Kontrata 2Z KONSTRUKSION SHPK 7,700,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Rikonstruksion i ambjenteve te terapise ditore prane urgjences spitalore te Drejtorise se Sherbimit Spitalor Korce. 2,832,632 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Perforcim i ures qe lidh godinen e 6-Kateshit me godinen e Kardiokirurgjise ne QSUT 1,556,616 Lidhur Kontrata Intelligent Building Solution (I.B.S.) 1,265,612.50
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 2 Rikonstruksioni i ambjenteve te reanimacionit te sherbimit te kardio-kirurgjise 6,710,629 Lidhur Kontrata S. A G SHPK 5,456,260.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 1 Rikonstruksioni i ambienteve te laboratorit mikrobiologjik 6,646,042 Lidhur Kontrata S. A G SHPK 5,333,471.68
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier RIKONSTRUKSIONI I GODINES SE PEDIATRISE SE SPITALIT RAJONAL FIER 46,439,224 Njoftuar Fituesi BEGA-07 SHPK & 2Z KONSTRUKSION SHPK 37,789,820.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Rikonstruksion i ambjentit per mbetjet Spitalore 867,787 Lidhur Kontrata ALVORA 733,598.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.2 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Berat, Korçë dhe Elbasan” 82,183,836 Lidhur Kontrata SIRETA 2F SHPK 69,973,539.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.4 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Gjirokastër, Vlorë dhe Fier” 95,246,385 Lidhur Kontrata B-93 & TOTILA 76,134,140.83
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Rikonstruksion ne spitalin Lezhe dhe shtese per Maternitetin Lezhe , faza e pare ndertimi i maternitetit te ri 294,727,590 Lidhur Kontrata DION-AL 281,395,350.34
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.1 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Tiranë dhe Durrës” 105,699,372 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 & GLAVENICA 79,471,103.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.3 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër ” 68,217,907 Lidhur Kontrata NDREGJONI SHPK 55,769,968.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Rikonstruksion i ambjenteve ekzistuese per riakomodimin e pacienteve/personelit mjekesor ne S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine". 14,500,000 Lidhur Kontrata ''K.A.E.XH.'' SH.P.K. 14,483,349.17
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës PUNIME HIDROIZOLIMI I TARRACAVE TE KIRURGJISE DHE FARMACISE-REZONANCES-MORGUT ME PVC PER SPITALIN RAJONAL DURRES 2,916,593 Lidhur Kontrata Meni SHPK 1,664,568.00

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.