Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
39 89 144 6,014,794,376 123 5,706,694,784 4,796,393,348

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë Rikonstruksion i godinës së dispancerisë Tiranë 38,675,037 Lidhur Kontrata S. A G SHPK 36,309,777.38
Drejtoria e Shëndetit Publik Elbasan Drejtoria e Shëndetit Publik Elbasan Rikonstruksion i godines se ish Klinikes Dentare dhe godines se D.H.E Elbasan 2,500,000 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 1,680,727.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shesh Parkimi prane Urgjences se RE 6,266,030 Lidhur Kontrata T&T BETON 6,196,908.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Kavajë Drejtoria e Shëndetit Publik Kavajë QENDER KOMUNITARE E SHTEPI E MBROJTUR PER PERSONA ME AFTESI TE KUFIZUAR 4,615,609 Lidhur Kontrata ERGES MAT SHPK 3,073,012.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Ndertesat Mirembajtje” per nevojat e “Spitalit Psikiatrik dr.”Sadik Dinçi” dhe Qendrat ne Varesi “Drita” Elbasan dhe „Jeta“ Cerrik 596,448 Lidhur Kontrata FLONJA SHPK 590,180.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Rikonstruksion i ambjenteve për vendosjen e rezonancës magnetike 6,169,479 Lidhur Kontrata AGRI CONSTRUCTION SHPK 5,989,494.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Rikonstruksioni i Poliklinikes se Spitalit Rajonal Vlore 53,272,933 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër RRETHIMI I JASHTEM I MURIT TE SPITALIT OMER NISHANI GJIROKASTER 1,459,440 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Asfaltim territori përpara godinës së radiologjisë, laboratorit, garazheve dhe kuzhinës së spitalit Laç 3,083,854 Njoftuar Fituesi STERKAJ 2,841,250.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Shtesë kontrate: Ndërtimi i maternitetit të ri dhe shtesë dy kate për shërbimin e kirurgjisë dhe të patologjisë në spitalin Sarandë 36,861,651 Lidhur Kontrata +Shtesë Gjikuria SHPK - Arti SHPK 36,861,650.83
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Ndërtim i çatisë të godinës së maternitetit , rikonstruksion i nyjeve hidrosanitare dhe disa ndërhyrje në Spitalin Kukës 737,047 Lidhur Kontrata SARK SHPK 538,250.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Rikonstruksionin i rrugëve të brendëshme (unaza e vogël), të Spitalit Korcë 5,416,336 Lidhur Kontrata VASHTEMIA 3,270,150.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Rikonstruksionin e Senatoriumit (rikonstruksion çatia, linja e gazrave mjekësore, tensionit, veshjes me plumb të kabinetit të radiologjisë dhe tavaneve të varur) të Spitalit Korçë 4,699,192 Lidhur Kontrata Kthella SHPK&LEKA SHPK 2,968,500.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Devoll Drejtoria e Shëndetit Publik Devoll Rikonstruksion i ambjenteve të DSHP Devoll 2,808,455 Lidhur Kontrata LEKA SHPK 1,873,226.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Rikonstruksion i një godine 4 kat dhe shtesë anësore për zhvendosjen e Maternitetit brenda korpusit të Spitalit Korçë 113,787,943 Njoftuar Fituesi A.I.A & JUNIK 102,354,237.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Rikostruksion i banjove të spitalit Krujë 1,920,024 Lidhur Kontrata EURO-ALB 1,920,024.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Rikonstruksion i pjesshëm i Spitalit Mat (SALLA E MADHE) 1,618,497 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 1,599,566.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Rikonstruksion dhe Ndërtim muri rrethues në anën jugore të Spitalit 3,333,326 Lidhur Kontrata AVDULI SHPK 2,579,059.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Ndërtim ashensori 1600 kg, i Objektit – Gjinekologji 8,314,789 Njoftuar Fituesi Desaret SHPK & DOPPLER -AL SHPK 7,055,829.10
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Rikonstruksioni i repartit të Urgjencës dhe Hollit të Spitalit Rajonal Berat 20,416,666 Lidhur Kontrata TOTILA SHPK&ED KONSTRUKSION SHPK 20,379,050.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Rikonstruksioni i shërbimit të pranim - urgjencës 8,602,636 Lidhur Kontrata BETON E G FIER&BOSHNJAKU B 8,539,818.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Hidroizolim tarrace e sallës së operacionit dhe rikonstruksion i hyrjes së Urgjencës, Spitali Rajonal Lezhë 811,206 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 586,750.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Rikonstruksion i godinës së reanimacionit të Spitalit Rajonal Vlorë- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit 13,642,796 Rishpallje me Lidhje Kontrate COLOMBO SHPK 13,527,702.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Rikonstruksion i nyjeve hidrosanitare për Spitalin Tropojë - financuar nga Buxheti i Shtetit 1,833,334 Rishpallje me Lidhje Kontrate COMPANY RIVIERA 2008 1,782,604.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Ndërtim i çatisë të godinës së maternitetit, rikonstruksion i nyjeve hidrosanitare dhe disa ndërhyrje në Spitalin Kukës 6,583,330 Lidhur Kontrata SARK SHPK 4,561,170.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Rikonstruksion i ambjenteve të repartit të Reanimacionit të Spitalit Shkodër 28,709,500 Rishpallje me Lidhje Kontrate Gjikuria SHPK 27,372,487.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Rikonstruksion i nyjeve hidrosanitare për Spitalin Tropojë - financuar nga Buxheti i Shtetit 6,250,000 Lidhur Kontrata HALILI 1 SHPK & SHENDELLI SHPK 4,168,646.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Hidroizolim i tarracës së Poliklinikës Qendrore të Spitalit Rajonal Durrës 1,455,324 Rishpallje me Lidhje Kontrate Delia Impex SHPK 849,300.00
Ministria e Shëndetësisë Spitali Universitar i Traumës Rikonstruksion i ambienteve ekzistuese dhe shtesë ambientesh të reja për kabinetin e fizioterapisë dhe rehabilitimit, si dhe, rikonstruksion dhe përshtatje e hyrjes së godinës kryesore për recepsion si dhe disa magazinave për farmacinë qendrore, në Spitalin Universitar të Traumës 56,355,300 Lidhur Kontrata K A C D E D J A & ALUERA 42,903,778.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore impianistike - financuar nga FSDKSH 4,290,000 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 3,645,844.00

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.