Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
39 89 144 6,014,794,376 123 5,706,694,784 4,796,393,348

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Ndërtimi i godinës së re për Shërbimin Kombëtar të Urgjencës Mjekësore 4,999,992 Lidhur Kontrata +Shtesë EVEREST 4,999,991.67
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Plane rilevimi për të gjithë teritorin e Spitalit Rajonal Dibër (përfshire të gjitha godinat) 1,333,330 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 1,315,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private - financuar nga Buxheti i Shtetit 1,299,370 Lidhur Kontrata A.E.K Security SH.R.S.F. 1,171,885.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Shtesë Kontrate: Rikonstruksion i godinës së maternitetit për spitalin Gjirokastër, Sistemi i gazeve mjekësore dhe gjeneratori 9,583,334 Lidhur Kontrata +Shtesë AURORA KONSTRUKSION 9,583,333.33
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Rikonstruksioni i repartit të reanimacionit Spitalit Rajonal Berat 6,382,610 Rishpallje me Lidhje Kontrate TOTILA SHPK 6,380,670.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Rikonstruksion i ambjenteve të shërbimit të urgjencës dhe sistemit të ngrohjes për katin përdhe, Spitali Librazhd 12,091,700 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 10,525,450.50
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Plan-rilevimi, plan-vendosje dhe planimetritë për Spitalin Rajonal Shkodër 1,627,000 Lidhur Kontrata LORENCO & CO SHPK 1,389,000.00
Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Mirëmbajtje ndërtese dhe e ambjentit rrethues të KSU-së 1,170,960 Rishpallje me Lidhje Kontrate THEOS SHPK 740,887.00
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Ndërtimi i dhomës për serverat e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor 43,267,800 Rishpallur Prokurimi
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Rikonstruksion i ambienteve ku do të instalohen pajisjet që do të furnizohen nga kredia italiane e TRAUMËS- 72,599,504 Lidhur Kontrata AGRI CONSTRUCTION SHPK&SIRETA 2F SHPK 55,166,487.87
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Mirëmbajtje e ndërtesave të Spitalit Psikiatrik dr-Sadik Dinci , Elbasan 11,376,800 Lidhur Kontrata FLONJA SHPK 7,325,280.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 1 - Riparim dhe mirëmbajtje ndërtimore e objekteve ekzistuese, për vitin 2016 në QSUT Nënë Tereza 20,134,000 Lidhur Kontrata ED KONSTRUKSION SHPK 19,770,737.60
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2 - Riparim dhe mirëmbajtje ndërtimore e objekteve të Spitalit të Ri, për vitin 2016 në QSUT "Nënë Tereza" 4,246,850 Lidhur Kontrata ED KONSTRUKSION SHPK 4,147,730.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Ndërtesat Mirëmbajtje 1,106,150 Lidhur Kontrata Delia Impex SHPK 1,320,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Rikonstruksioni i Urgjencës dhe Kabinetit të Radiologjisë në Shërbimin Spitalor Bulqizë 8,333,330 Lidhur Kontrata KRAL SHPK 6,532,643.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirëmbajtje objektesh ndërtimore 5,000,000 Lidhur Kontrata FITORE SHPK 4,596,455.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Mirëmbajtje objekte ndërtimore 1,000,000 Lidhur Kontrata LEKA SHPK 659,010.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 2 - Projekt preventiv zbatimi për rikontruksionin e një magazine për depo farmacie për spitalin dhe rikonstruksionin e farmacisë 916,667 Lidhur Kontrata Palma Costruction SHPK 689,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Ndërtimi i maternitetit të ri dhe shtese dy kate për shërbimin e kirurgjisë dhe të patologjisë në Spitalin Sarandë 191,036,000 Lidhur Kontrata Gjikuria SHPK - Arti SHPK 185,233,176.50
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Grumbullim, trajtim dhe asgjesim i mbetjeve spitalore 2,970,000 Lidhur Kontrata MEDI-TEL SHPK 2,970,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Ndarje e katit të katërt teknik në bokse sipas sektorëve, me xham zhurmëshuarës dhe dere xhami për secilin boks. 1,652,326 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Rikonstruksioni i kaldajes dhe i ambienteve –Spitali Bulqize 4,166,666 Njoftuar Fituesi 2AF ALBANIA GROUP 4,090,731.00
Drejtoria Rajonale e Sigurimeve të Kujdesit Shëndetësor Kukës Drejtoria Rajonale e Sigurimeve të Kujdesit Shëndetësor Kukës Rikonstruksion i zyrës së arkivit,çatisë dhe riparim i rrjetit elektrik” të Drejtorise Rajonale te Sigurimeve të Kujdesit Shëndetësor Kukës 1,097,500 Njoftuar Fituesi CARA 752,610.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë “Ndertim i ambjentit teknik per instalimin e paisjeve per sistemet e Maternitetit dhe Spitalit Lezhe 4,517,648 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 3,024,676.00

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.